top of page

ACTUEEL

Toneelgroep Drommedaris presenteert met trots haar nieuwe voorstellingen op 18, 19, 22, 24 en 25 mei 2024! Samen met regisseur Jurgen Walch maakte Toneelgroep Drommedaris deze collage aan scenes over wraak, de razendsnelle ontwikkelingen in AI en de toekomst van kunst, cultuur en Hollywood. Jongeren Speciaal voor jongeren hebben we een speciale actie! Kom je op woensdag 22 mei naar onze speciale jongerenavond dan betaal je slechts 5 euro voor de voorstelling. Dus vraag je klasgenoten/vrienden en kom gezellig kijken! Bij het bestellen van de tickets staat de standaardprijs van 12,50 euro, maar dan klik je op de pijltjes en daar kies je voor de optie Toegangskaart Jongeren (5,00)

De wereldberoemde ‘Quenty’ Tarantino heeft al ruim dertig jaar geen films gemaakt. In opdracht van Big Tech-bedrijf Share&Tone gaat ze weer aan de slag met een nieuwe generatie acteurs: Kunstmatig Intelligente Robots. Voor de investeerders wordt er gewerkt aan ‘The Making Of’ van ‘The Marat Murder” (volume I AND II) over voormalig klokkenluider en hacker Marat en haar aartsvijand Charlotte Corday……

De voorstellingen beloven een mix te zijn van humor, drama en spanning, en zullen gegarandeerd voor een onvergetelijke avond zorgen. Met deze enthousiaste acteurs en een prachtig decor belooft het een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Een feest van herkenning voor cinefielen, toegankelijk en actueel voor iedereen! Meer informatie: Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek onze website www.tgdrom.nl of www.drom.nl We hopen je te zien bij een van onze voorstellingen in Centrum van Cultuur De DromThe Marat-Murder, vol. 1 & 2” directed by Quenty Tarantino.

In dit stuk maakt de Franse Revolutie van Weiss plaats voor de 21ste -eeuwse Vierde Industriële Revolutie. Niet Marquis de Sade maar de wereldberoemde Quenty Tarantino regisseert “The Marat-Murder” nadat hij ruim dertig jaar geen films heeft gemaakt. In opdracht van een Big Tech-bedrijf doet hij dat met een nieuwe generatie acteurs:   Kunstmatig Intelligente Robots.

Het wordt een verhaal over wraak, vooruitgang, kapitalisme, en de mens in een digitale wereld. Geheel in de stijl van de rest van het oeuvre van Tarantino is “The Marat-Murder vol. 1 & 2” directed by Quenty Tarantino een dialoog gedreven stuk met actie, “larger-than-life” karakters, en natuurlijk lekker veel referenties naar Pop-culture. Een feest van herkenning voor cinefielen, toegankelijk en actueel voor iedereen.

 

De voorstellingen zijn te zien in de Drommedaris op de volgende data:

Zaterdag 18 mei om 20.00 uur (de premiere)

Zondag 19 mei om 14.00 uur

woensdag 22 mei om 20.00 uur

vrijdag 24 mei om 20.00 uur

zaterdag 25 mei om 20.00 uur


Kaarten a 12,50 zijn te bestellen via: www.drom.nl


bottom of page