top of page
Omslag FB.png
Sponsoring.png

Zeven spelers van TGD kruipen in de huid van de amateurspelers van ‘Toneelgroep Zand’. De toneelgroep mag eindelijk repeteren in de grote zaal van de stad in plaats van het podiumpje van het lokale café.

Om het niveau omhoog te brengen, hebben ze voor deze voorstelling een professionele regisseur aangetrokken. Een echte prof die ook een professionele werkhouding verlangt van de spelers en die gaat natuurlijk geen “slechte musicals voor amateurspelers” regisseren, maar een stuk dat meer te bieden heeft. Er is nog maar weinig tijd tot de première, de sfeer wordt steeds nerveuzer, de regisseur wordt ongeduldiger, kostuums zijn nog niet af, waar is het decor, komt de lichtman ooit en wie doet eigenlijk precies wat?

Allemaal vragen waar nog antwoord op verkregen moet worden, vóór de avond van de première..... Gaan ze dat redden?

 

TGD: "We koesteren een grote liefde voor het amateurtoneel: de passie van amateurs voor het toneelspelen is echt mooi. Een creatieve hobby die zo veel hard werk en toewijding eist en mensen doen het ook nog eens naast hun werk. Respect! Oh ja – het kan ook nog eens leuk zijn zo’n toneelhobby. Bij deze voorstelling neemt het publiek een kijkje in de keuken hoe het ook kan gaan…"

Spelers | Judy Kaagman, Marjan Vlam, Steven Reinders,

Ellie Schriek, Willeke Poot, Wim Stolk, Pim Bijlsma
Souffleur | Annelies Sinke

Regie | Irma Sijs
Muziek | Marjan Vlam (live)
Licht | Jauwk Ras

Auteur | Wannie de Wijn
 

Deze voorstelling werd uitgevoerd op:

8,9 & 10 oktober 2021 in Centrum van Cultuur de Drommedaris - Syngenta Theater (derde verdieping)

Poster voor web klein.png
Op verzoek van Toneelgroep Zandt deze link: www.inwstart.wixsite.com/toneelgroepzandt
bottom of page