top of page
Zoeken

PERSBERICHT: Enkhuizen in Drie Taferelen: Wachtwoord van Vrijheid

Bijgewerkt op: 22 aug. 2022


Wat betekent vrijheid voor jou of een ander? Wanneer ben je echt vrij?


Iedere context, tijdsbeeld en situatie weerspiegelt vrijheid (of het niet hebben daarvan) anders. Dat zal Toneelgroep Drommedaris u laten zien op 20 & 21 oktober, in de Drommedaris te Enkhuizen. Drie taferelen waar we wachten tot Willem komt.


In 1572 is er een nieuw begin ‘de geboorte van Nederland’. Van beeldenstorm tot burgeroorlog, het is een heftige tijd waarin vrijheid gecompliceerd is. Willem van Oranje strandt ook nog eens in Enkhuizen en hoe beïnvloedt dat de burgers en hun vrijheden?


In de hedendaagse wereld kent iedereen situaties die onze vrijheden nu en dan veranderen en hierom vindt TGD dit het perfecte onderwerp voor een gevarieerde voorstelling zoals geen ander. Bereidt u voor op een avond waarin u valt in het verleden, koninklijk mag lachen en waar de realiteit soms erg dichtbij komt.


Het toneelstuk Enkhuizen in Drie Taferelen: Wachtwoord van Vrijheid zal uit drie verschillende gedeelten bestaan, die u mag komen ontdekken wanneer u het juiste ‘wachtwoord’ aan de poort zegt. Geen zorgen, het wachtwoord is vaak dichterbij dan u denkt.Drombar – begane grond

Enza Zaden Zaal

Syngenta Theater – derde verdieping

Showtime 19.30 uur 19.50 uur 20.10 uur 20.30 uur 20.50 uur


TGD hanteert vijf tijdssloten. Kom op tijd, maar ook weer niet te vroeg.

Het publiek start beneden in de doorgang en wordt in groepjes van maximaal 25 meegenomen.


€ 12,50 Entree


Tickets via : www.drom.nl
Comments


bottom of page