top of page
Zoeken

Er Was Eens Een Sprookje.Toneelgroep Drommedaris speelt tijdens de meivakantie: Er Was Eens Een Sprookje

Er was eens een fee die maar al te graag een verhaal wilde vertellen over… Wat was het ook alweer? Volgens mij was het iets met een wolf en… nog een paar anderen die de fee nu even is vergeten.

Alle sprookjesverhalen zijn net even anders in ‘Er Was Eens Een Sprookje’. De gekste, grappigste en bijzonderste figuren zullen voorbij komen in deze familievoorstelling waar dus iedereen welkom is (vanaf 8 jaar, maar zeker ook leuk voor volwassenen)! Zo staat de Prins voor een enorm dilemma, zijn Assepoester en Roodkapje op zoek naar zichzelf en de ware liefde, maar lijkt alles in de soep te lopen wanneer de boze stiefmoeder en stiefzussen ineens verschijnen.

In deze voorstelling krijgen vooroordelen de wind van voren, is er veel herkenbaarheid en worden belangrijke thema’s aangesneden: zoals angsten overwinnen en je eigen weg in durven te slaan. Het is gebaseerd op het bekende stuk ‘Lang en Gelukkig’.

Beleef het magische verhaal in deze buitengewone voorstelling van TGD!

De voorstellingen zijn te zien tijdens de meivakantie in De Drommedaris op de volgende data:

Zaterdag 29 april om 20.00 uur Woensdagmiddag 3 mei 2023 om 14.00 uur Zaterdagmiddag 6 mei 2023 om 14.00 uur Zondag 7 mei 2023 om 14.00 uur en om 20.00 uur Kaarten à 12,50 € zijn te bestellen via: www.drom.nl Meer informatie over Toneelgroep Drommedaris? Klik hier.


Regie: Irma Sijs

Regie-assistentie: Pim Bijlsma en Anna Hinse

Productie: Pim Bijlsma en TGD

Techniek: Jauwk Ras en Mitchell van den Tweel

Fotografie: Jauwk Ras

Grafische vormgeving: Aim for he Head

Cast: Pim Bijlsma, Nienke Dekker, Anna Hinse, Judy Kaagman, Tessa van der Krogt, Tim Medaets, Pascal Mussen, Roza Osmani, Willemijn Poot, Jorna Postma, Steven Reinders, Aart Schouten, Ellie van der Schriek, Wim Stolk, Nicky van Vuure

Met dank aan: Atelier Gerbrand
Comments


bottom of page