Zoeken

Nieuwsbrief - Mei 2020

Jaargang 1, nummer 2 Mei 2020

Aan alle betrokkenen bij Toneelgroep de Drommedaris,

Alweer de tweede Nieuwsbrief die u in uw Inbox aantreft. Wij zullen u als bestuur regelmatig van informatie voorzien over de voortgang van TGD.

Update bestuur De secretaris, Guus vd Werf, is recent afgetreden. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door Ineke Beertsen. Daarnaast verheugd het ons dat Wim Stolk, vanuit de spelersgroep toegetreden is tot het bestuur van TGD als nieuwe penningmeester. Jan Timmerman zal Wim nog bijstaan op het gebied van fondswerving en subsidies.

Wij zoeken als bestuur daarom nog twee bestuursleden: een secretaris en een bestuurder met kennis van fondswerving en subsidies. Jan Timmerman zal na vijftien jaar(!) als bestuurslid terugtreden. Wij hopen dat wij binnenkort– afhankelijk van de maatregelen rond Corona – op een fijne manier samen met jullie afscheid kunnen nemen van Jan als bestuurslid.

Liefdeslessen Door de vier spelers wordt – onder de bezielende leiding van Irma – gerepeteerd voor het stuk via beeldbellen. De vraag is wanneer het stuk opgevoerd kan worden. Daarover wordt een gesprek gevoerd met de Drommedaris. Hopelijk kan er voor een publiek met bescheiden omvang eind juni of in juli gespeeld worden. Ook de mogelijkheid van het maken van een “teaser” wordt onderzocht en we zoeken naar mogelijke alternatieve plaatsen om te spelen.

Het komende seizoen Hoewel wij allen afhankelijk zijn van de maatregelen rond het Coronavirus hopen wij dat we het komend seizoen weer een mooie vernieuwende voorstelling kunnen opvoeren met een grote groep spelers. De eerste gedachten gaan uit naar een bewerking van De Revisor van Gogol. Meerdere kunstdisciplines zouden aan bod kunnen komen zoals koorzang en muziek. Er wordt door Anna als artistiek leider contact gezocht met Madhouse en het RSG. We hopen het komende seizoen meer jongeren te betrekken bij TGD, zowel op het podium als in de zaal.

Mocht je vragen hebben, wil je reageren of heb je mooie ideeën? Laat het ons als bestuur weten. Je reacties kun je mailen naar mwolierook@quicknet.nl

Marcel Olierook Voorzitter bestuur TGD

Recente blogposts

Alles weergeven

Reprise Tante Truus & Mammie Mies afgelast.

Toneelgroep Drommedaris heeft met pijn in het hart de reprise van de opmerkelijke voorstelling Tante Truus & Mammie Mies af moeten lasten. Dit als gevolg van een samenloop van diverse omstandigheden e

Nieuwsbrief - Maart 2020

Het is tijd voor nieuwe energie, aanvulling en een frisse wind in het Bestuur, daarom zoekt Toneelgroep Drommedaris nieuwe bestuursleden. Be

© 2018,Toneelgroep Drommedaris. Deze site is ontworpen door Onno Lubbers van Aim For The Head

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now