top of page
Zoeken

Nieuwsbrief - Maart 2020


Jaargang 1, nummer 1

Maart 2020


Even voorstellen


Wij vormen sinds kort het bestuur van Toneelgroep Drommedaris.

Jan Timmerman is de penningmeester, maar zal afscheid nemen als er een nieuwe penningmeester gevonden is.


Ineke Beertsen is algemeen bestuurslid. Vroeger als leerkracht in het onderwijs, jarenlang betrokken bij buurtvereniging BEO en de partner van Wim Stolk, één van onze spelers. Guus van der Werf is de nieuwe secretaris en heeft een achtergrond in de wereld van de ICT. Marcel Olierook is de nieuwe voorzitter en heeft een achtergrond in zorg, welzijn en cultuur en is oud wethouder ( o.a. cultuur) van Enkhuizen.

Wij zullen samen met jullie vorm geven aan de ambities van de TGD.


Het komende jaar


Momenteel hebben wij allen te maken met de maatregelen rond het Corona virus. Het voornemen om eind april, begin mei een productie op de planken te zetten met als werktitel “als deze oorlog ooit nog eindigt” is helaas voorlopig afgeblazen. Betrokkenen hebben hier al bericht over gehad.

Daarnaast is er het voornemen om een spannend nieuw stuk van het schrijversduo Koos Terpstra en Nhung Dam op te gaan voeren, met als voorlopige werktitel “Lessen in liefde”. We hopen dit eind juni uit te brengen, maar de financiering moeten we als bestuur nog rond krijgen. We hebben daar goede hoop op, want de gemeente Enkhuizen heeft in ieder geval al een substantieel bedrag toegezegd.


Ik wens u allen een mooi cultureel seizoen en hopelijk blijft ieder van u vrij van het Corona virus.


Marcel Olierook

Voorzitter TGD


Comments


bottom of page