Zoeken

Nieuwsbrief - Maart 2020


Jaargang 1, nummer 1

Maart 2020


Even voorstellen


Wij vormen sinds kort het bestuur van Toneelgroep Drommedaris.

Jan Timmerman is de penningmeester, maar zal afscheid nemen als er een nieuwe penningmeester gevonden is.


Ineke Beertsen is algemeen bestuurslid. Vroeger als leerkracht in het onderwijs, jarenlang betrokken bij buurtvereniging BEO en de partner van Wim Stolk, één van onze spelers. Guus van der Werf is de nieuwe secretaris en heeft een achtergrond in de wereld van de ICT. Marcel Olierook is de nieuwe voorzitter en heeft een achtergrond in zorg, welzijn en cultuur en is oud wethouder ( o.a. cultuur) van Enkhuizen.

Wij zullen samen met jullie vorm geven aan de ambities van de TGD.


Het komende jaar


Momenteel hebben wij allen te maken met de maatregelen rond het Corona virus. Het voornemen om eind april, begin mei een productie op de planken te zetten met als werktitel “als deze oorlog ooit nog eindigt” is helaas voorlopig afgeblazen. Betrokkenen hebben hier al bericht over gehad.

Daarnaast is er het voornemen om een spannend nieuw stuk van het schrijversduo Koos Terpstra en Nhung Dam op te gaan voeren, met als voorlopige werktitel “Lessen in liefde”. We hopen dit eind juni uit te brengen, maar de financiering moeten we als bestuur nog rond krijgen. We hebben daar goede hoop op, want de gemeente Enkhuizen heeft in ieder geval al een substantieel bedrag toegezegd.


Ik wens u allen een mooi cultureel seizoen en hopelijk blijft ieder van u vrij van het Corona virus.


Marcel Olierook

Voorzitter TGD

Recente blogposts

Alles weergeven

Reprise Tante Truus & Mammie Mies afgelast.

Toneelgroep Drommedaris heeft met pijn in het hart de reprise van de opmerkelijke voorstelling Tante Truus & Mammie Mies af moeten lasten. Dit als gevolg van een samenloop van diverse omstandigheden e

Nieuwsbrief - Mei 2020

Jaargang 1, nummer 2 Mei 2020 Aan alle betrokkenen bij Toneelgroep de Drommedaris, Alweer de tweede Nieuwsbrief die u in uw Inbox aantreft. Wij zullen u als bestuur regelmatig van informatie voorzien

© 2018,Toneelgroep Drommedaris. Deze site is ontworpen door Onno Lubbers van Aim For The Head

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now